Om Jordens Hus

Jordens Hus er en forening der vil begejstre og forbinde mennesker til den levende jords mangfoldighed. Vi bevæger os i krydsfeltet mellem kunst, videnskab og jordbrug ud fra den tanke, at disciplinerne kan inspirere og udfolde hinanden.

Foreningen arbejder med at producere eksperimenterende og kunstneriske formidlingsformater med jord og dens biodiversitet som omdrejningspunkt.
Vi brænder for at udbrede budskabet om, at vi skal passe godt på livet i jorden.

Vi forbinder folk – de kloge, de kringlede, de jordnære, de videnskabelige, de kunstneriske og poetiske hjerner og hjerter, til i fællesskab, at udvikle formidlingsformater indenfor for alt hvad der rimer på levende jord. Formater, der både videnskabeligt og poetisk, visuelt og taktilt får budskabet til at leve og gøre det mere tilgængeligt for alle.

Vi skaber værker om jord med rod i kunstneriske og æstetiske principper. Lige dele kunstværk, forskning og jordbrug.

Vi tror på, at vi kan nå bredere ud med budskabet gennem nye formidlingsformer og oplevelser, og at sanselighed, æstetik og nysgerrigt engagement kan bidrage til dette.

Støt udbredelsen af kendskabet til livet i jorden. Styrk foreningens oplysningsarbejde ved at tegne et medlemskab eller med en donation. Årligt kontingent 150 kr.

Bliv medlem

Bankoplysninger:
Reg. nr. 8401
Kontonr. 0005418217

Organisation

Sissel Fuglsang-Smidt

Forperson og stifter
sissel@jordenshus.dk

Lyng Brøndum Dyrholm

Næstforperson

Lars Pehrson

Tine Hage

Livia Urban Swart Haaland

Silja Nyboe Andersen

Birgitte Kirkhoff Eriksen

Suppleant